آشپزی سوپ خامه
يكشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۵:۱۳ ب.ظ
چند وقتی بود میخواستم یه پست آشپژی بذارم
برای من که اخیرا یاد گرفتم جالبه!
قبلنا که مامانم درست میکرد فکر میکردم خیلی سخته!
مخصوصا که فوت و فنش رو اگه دقت نکنی خراب میشه .
خلاصه هرکی دوست داشت بیاد ادامه مطلب
سوپ خامه :
اولش جو رو میدیدم مامانمون با اشکنه مرغ خوووب بپزه بعد که پخت اونو بسته بندی کنه بده ما بذاریم تو فریزر ^_^
(پختن جو تقریبا یک روز کامل طول میکشه عملا وقتی که مهمون دارین نمیتونین همون روز بپزین )
دوم جو و باز هم اشکنه و سیب زمینی که ترجیحا رنده شده رو میذاریم خووب بپزه حدود 45 دقیقه کافیه !
سوم هویج رو که قبلا تو یه ظرف دیگه رنده شده و آب پز شده و بعد آبکشی شده رو اضافه میکنیم ( اگه همزمان تو یه ظرف با سیب زمینی و جو بپزه رنگ نارنیجش رو میده به سوپ و این اصلا مجلسی نیست ! )
.
چهارم خوب که اینام ده دقیقه باهم قل خوردن زیر اجاق روکم میکنیم و شیر رو اضافه میکنیم (مقدار شیر بسته به مقدار جو داره حالا یه پاکت یا دو پاکت . من واسه اون و مقدار جو توی عکس یه پاکت شیر ریختم . باید آبکی باشه اگه دیدید سفته شیر بیشتری اضافه کنین جا واسه قل خوردن و اینا بذارید )
بعد میزاریم تا جوش بیاد و بعد ده دقیقه میذاریم قل بخوره
بعد مقداری از سوپ رو میریزم تو یه کاسه و حدود یک فنجان آبلیمو رو قاشق به قاشق میریزم توش .خیلی آروم باید اینکارو بکنین . اگه به شیر شوک بدین اصطلاحا شیرتون دون دون میشه و این اصلا خوب نیست
.بعد اون سوپ توی کاسه رو اروووووم به سوپ توی قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم
.
بعد باز یه پیاله از سوپ ور میداریم . به ازای هر پاکت شیر یه پاکت خامه لازمه . خامه رو آروم آروم درحینی که هم میزنیم به اون سوپ اضافه میکنیم و اونقدر هم مزینیم تا کاملا حل شه
بعد اون رو به قابلمه اصلی اضافه میکنیم
بعد هم با جعفری و فلفل سیاه تزئینش کنین
نوووووش جان
- ۹۶/۰۲/۳۱