طعم گس خرمالو

پیش از تو در من زنی زندگی میکرد که هر روز صبح تنهاییش را گره میزد به گیسووانش می آویخت به گردنش باقی را هم میریخت پای گلدان کوچکش
پیش از تو در من زنی زندگی میکرد
اکنون ...همه تویی

پ ن : تمامی اسامی استفاده شده در این وبلاگ غیر واقعیست
تمامی داستان های روایت شده واقعیست

عنوان وبلاگ نام داستانی از زویا پیرزاد است

طبقه بندی موضوعی

آشپزی سوپ خامه

يكشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۵:۱۳ ب.ظ

چند وقتی بود میخواستم یه پست آشپژی بذارم

برای من که اخیرا یاد گرفتم جالبه!

قبلنا که مامانم درست  میکرد فکر میکردم خیلی سخته!

مخصوصا که فوت و فنش رو اگه دقت نکنی خراب میشه .

خلاصه هرکی دوست داشت بیاد ادامه مطلب

سوپ خامه :


اولش جو رو میدیدم مامانمون با اشکنه  مرغ خوووب بپزه بعد که پخت اونو بسته بندی کنه بده ما بذاریم تو فریزر ^_^
(پختن جو تقریبا یک روز کامل طول میکشه عملا وقتی که مهمون دارین نمیتونین همون روز بپزین )

دوم جو و باز هم اشکنه و سیب زمینی که ترجیحا رنده شده رو میذاریم خووب بپزه حدود 45 دقیقه کافیه !
 
سوم هویج رو که قبلا تو یه ظرف دیگه رنده شده و آب پز شده و بعد آبکشی شده رو اضافه میکنیم ( اگه همزمان تو یه ظرف با سیب زمینی و جو بپزه رنگ نارنیجش رو میده به سوپ و این اصلا مجلسی نیست ! )

.




چهارم خوب که اینام ده دقیقه باهم قل خوردن زیر اجاق روکم میکنیم و شیر رو اضافه میکنیم (مقدار شیر بسته به مقدار جو داره حالا یه پاکت یا دو پاکت . من واسه اون و مقدار جو توی عکس یه پاکت شیر ریختم . باید آبکی  باشه اگه دیدید سفته شیر بیشتری اضافه کنین جا واسه قل خوردن و اینا بذارید )


 بعد میزاریم تا جوش بیاد و بعد ده دقیقه میذاریم قل بخوره


بعد مقداری از سوپ رو میریزم تو یه کاسه و حدود یک فنجان آبلیمو رو قاشق به قاشق میریزم توش .خیلی آروم باید اینکارو بکنین . اگه به شیر شوک بدین اصطلاحا شیرتون دون دون میشه و این اصلا خوب نیست
.بعد اون سوپ توی کاسه رو اروووووم به سوپ توی قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم


.


بعد باز یه پیاله از سوپ ور میداریم . به ازای هر پاکت شیر یه پاکت خامه لازمه . خامه رو آروم آروم درحینی که هم میزنیم به اون سوپ اضافه میکنیم و اونقدر هم مزینیم تا کاملا حل شه





بعد اون رو به قابلمه اصلی اضافه میکنیم




بعد هم با جعفری و فلفل سیاه تزئینش کنین


نوووووش جان








  • Vafa 1192

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">